marți, 19 martie 2013

FREE HUGS in Bacau!






 
   Fenomenul "FREE HUGS / IMBRATISARI GRATUITE" revine in Bacau pe data de 10 aprilie 2013 in Piata Tricolorului din fata Casei de cultura! Zeci de tineri vor fi prezenti incepand cu ora 14:00 inarmati cu afise inscriptionate FREE HUGS si multa voia buna!










 

   Cea mai recenta activitate de acest gen organizata in Bacau, a avut loc anul acesta de ziua indragostitilor, sub sloganul “GIVE HUGS, NOT DRUGS!” la Scoala Al. I. Cuza (Sursa: ghidulbacaului.). Alte campanii FREE HUGS au mai fost organizate in Bacau in 2008, 2009, 2011, 2012, iar urmatoarea va prinde contur pe 10 aprilie 2013.







   Anul trecut, pe 28 octombrie am suprins o campanie asemanatoare sub sloganul "IMBRATISARI de la INGERI".
Evenimentul a fost organizat in cadrul Saptamanii Arhanghelilor si a cuprins mai multe seminarii, dar activitatea stradala a avut loc pe acelasi principiu: IBRATISARI GRATUITE!






   Deci, daca treceti printr-o perioada dificila, daca sunteti posomorati sau abatuti sau daca doar doriti un zambet in plus, va sfatuiesc sa vizitati Piata Tricolorului, miercuri 10 aprilie, pentru a va lua doza gratuita de bucurie, administrata printr-o imbratisare calduroasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu